Járványhelyzet: Tájékoztatás a Látogatási és intézményelhagyási eljárásrend változásáról

Jelenlegi hirdetményünk 2023 október 26. napjától érvényes.
Bővebb információ
2100 Gödöllő, Dózsa György út 65.
(28) 410 364

Megközelíthetőség


A gödöllői központi intézmény megközelítési módjai:

 • Az M3-as autópályán át autóval vagy menetrendszerinti autóbusz járattal. A gödöllői lehajtónál jobbra fordulva a Dózsa György útra érkezünk. Intézményünk a második lámpás kereszteződésnél található. Az autópályán Budapest Stadion autóbusz pályaudvar felől érkező autóbuszoknak közvetlen megállóhelye van az intézmény előtt. A megálló neve: Gödöllő – Szociális Otthon. A budapesti felszálló helyekről és menetrendről a www.volanbusz.hu oldalon kaphatnak részletes információt. Autóval érkezők részére az intézmény előtt kulturáltan kialakított parkoló áll rendelkezésére.
 • Budapest felől a 30-as főúton Kerepesen át személygépjárművel. Ebben az esetben Gödöllőre érve a Grassalkovich Kastélynál található lámpás kereszteződésnél balra kanyarodva érjük el a Dózsa György utat. Intézményünk a TESCO Áruházzal szemben a Shell kút után található.
 • Autóbusszal a 30-as főúton beérkező busszal a buszpályaudvar megállónál kell leszállni és átszállni a Szada-Veresegyház-Vác útvonalon közlekedő autóbuszra. Ebben az esetben a Szociális Otthon megállónál kell leszállni.
 • Az Örs vezér tér felől érkező HÉV-ről a Szabadság tér megállónál kell leszállni. Innen gyalog kb 20 perces séta az intézmény, vagy felszállhatunk az Erzsébet szálló előtt található szintén Szabadság tér nevű megállóban a Szada-Veresegyház-Vác útvonalon közlekedő autóbuszra. Ebben az esetben is a Szociális Otthon megállónál kell leszállni.
 • A Keleti pályaudvarról induló vonattal is elérhetjük Gödöllőt. A vasútállomástól induló TESCO buszokra átszállás esetén a TESCO-nál kell leszállni, vagy a Volán buszpályaudvaron átszállni a Szada-Veresegyház-Vác útvonalon közlekedő autóbuszra. Ebben az esetben is a Szociális Otthon megállónál kell leszállni.


 • Budapest Csokonai Utcai Telephely:  A Csokonai utcai telephely Újpest központjában található, de kívül esik a nagy forgalmú utcáktól. Többszintes, liftes, az idősek ellátására speciálisan átalakított épület. Otthonunk tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető. Újpest központtól a 30-as és a 147-es busszal.

  Budapest Béla Utcai Telephely:  A Béla utcai telephely Újpest kertvárosi részén, egy csendes utcában található. Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető. Újpest központtól a 30-as, 196-os és a 147-es busszal.